VÅR HISTORIA


Allt började när Marie Olsson, tränare i Älta IF konståkning, efterfrågade en hoppsele för sina elever. Då fanns endast en rak vajer från Kanada tillgänglig på marknaden. Byggnadsingenjören och ordföranden i Nackas Idrottsallians, Mari Anzén, involverades i projektet och föreslog träning runt isen i båda varv. Nacka kommun stöttade idén, vilket resulterade i utvecklingen av en aluminiumskena som sattes i taket. Efter den initiala framgången fick Mari Anzén möjlighet att vidareutveckla och sprida fallskyddskonceptet under varumärket "NoFall".


Duon såg nya möjligheter och bjöd in särskolor i Nacka att prova på säker skridskoåkning med fallskydd, under arbetsnamnet "Funki-skating". Idag är Para-skridsko (Funki-Skating) etablerat runt om i Sverige och på några platser i Finland.


VAD GÖR VI?

  • Vi vägleder konsulter, konstruktörer och arkitekter i projekteringsfasen.

  • Vi sluter serviceavtal med ishallarna/kommunerna för årlig service av
    installerade NoFall system

  • Vi utbildar personal och verksamheter i säkerhet och handhavande.

VI ÄR STOLTA ÖVER ATT LEVERERA INSTALLATIONER

I VÄRLDSKLASS SOM GÖR ISEN TILLGÄNGLIG FÖR ALLA. 

  • Vi bidrar till och är delaktiga i utredningar och inventeringar av ishallar.
  • Vi vägleder konsulter, konstruktörer och arkitekter i projekteringsfasen.

TRÄFFA TEAMET

Mari Anzén

VD

Mari är byggnadsingenjör och arkitekt i grunden, hon har en lång och gedigen erfarenhet inom projektledning, försäljning och konstruktion. Med många års erfarenhet inom dessa områden har hon en djup förståelse för både tekniska och kommersiella aspekter av verksamheten. Hennes expertis har varit avgörande i utvecklingen av NoFall, och hon brinner för att skapa innovativa lösningar.

Suzanna Anzén

Marknadsföringsansvarig

Suzanna har en bakgrund inom media och kommunikation, med strategi, PR och film som huvudämnen. Hon har även arbetat som stödassistent, vilket har gett henne en djup förståelse för personer med funktionsvariationer. Hon har även flera år som elitidrottare bakom sig, dessa två erfarenheter har gett henne unik insikt i våra målgruppers behov och tankesätt.

Email: suzanna@nofall.se